Revista presei

26 septembrie 2019

Universitatea de Vest din Timișoara organizează sâmbătă ceremonia de deschidere a Anului universitar 2019 – 2020

Universitatea de Vest din Timișoara organizează sâmbătă, 28 septembrie, începând de la ora 10, ceremonia oficială de deschidere a Anului universitar 2019 – 2020.

În cadrul acestei ceremonii oficiale, invitată specială va fi Maia Sandu, prim-ministru al Republicii Moldova, căreia îi va fi acordată Medalia de aur a UVT.

Ceremonia se va desfășura la Aula Magna a UVT (V.Pârvan nr.4), începând cu ora 10.

Oportunități de dezvoltare profesională / Proiectul Eco-Logical Learning - astăzi la UVT, ora 12

Prezentare proiect, obiective, rezultate intermediare şi
oportunităţi de dezvoltare profesională:
Joi, 26 septembrie 2019, ora 12, sala A12

2 zile până la Festivalul UNIVIBES by UVT 2019

MAIN STAGE – ROCK’N FEELINGS
(terenul de sport de vizavi de clădirea principală a UVT)
18:00 – ALLOVER
19:00 – Sonatic
20:00 – Grimus
21:15 – byron
22:30 – [dunkelbunt] LIVE

ELECTRIC VIBES
(terenul de baschet din curtea aflată în spatele clădirii principale a UVT – între clădirea UVT și sala de sport)
18:00 – Angel (Souledout) b2b Bread & Butter (ABC)
21:00 – Teluric (Eating Records/Joule Imprint)
22:30 – Dragoș Ilici (sunrise)

DRUM’N’JAZZ
(a doua curte interioară din dreapta holului central de la parterul clădirii principale a UVT)
18:00 – Twisted Blue
19:00 – Petre & Kindlein „Monsters of Folk”
20:00 – Kindlein Trio
21:00 – Pământ
22:00 – Dalla, Jinx & Raver (JawBreaker Crew)

Curtea AIA
(curtea interioară din stânga holului central de la parterul clădirii principale a UVT)
15:00 – ateliere de pictură, literatură, jonglerii, origami & jam session/open mic

Proiecție Scurtmetraje – Amfiteatrul „Ioan Mihai” (parter UVT)

+ Chill Court
(prima curte interioară din dreapta holului central de la parterul clădirii principale a UVT) & Food & drinks zone (terenul de sport vizavi de clădirea principală a UVT & parcarea din fața sediului UVT)

A patra zi din SĂPTĂMÂNA DE INIȚIERE LA UVT: în programul de azi e inclusă și o competiție Treasure Hunt OSUT - Discover UVT

JOI, 26 septembrie
09:00-15:00 Prezentare introductivă privind etica și integritatea academică, pe facultăți (Aula Magna „Ioan Curea”)
10:00-15:00 Teambuilding Facultatea de Educație Fizică și Sport (terenul de fotbal de vizavi de sediul central UVT)
09:00-16:00 Târgul oportunităților de voluntariat (holul central al UVT)
15:00-19:00 Turul orașului (plecare din fața UVT)/Vizită la Memorialul Revoluției din Decembrie 1989 (pe bază de înscriere)/Vizită la Muzeul Satului Bănățean (pe bază de înscriere)/Vizită la Muzeul de Artă Timișoara (pe bază de înscriere)/Treasure Hunt OSUT (pe bază de înscriere)
19:00-22:00 Spectacol de teatru „Frați” (Sala 2 a Teatrului Național Timișoara) (pe bază de înscrieri, număr limitat de locuri)/Trupa Hooleelogans (studioul de teatru, Casa Tineretului)/„Analfabetul”, de Branislav Nusic, „Let’s Play”, Stand-up comedy by Constantin Rădoacă

A început LitVest 2019, cu evenimentul Pătura care citește, în Piața Unirii!

Pătura care citește, care se desfășură simultan și la Jimbolia, în parteneriat cu Biblioteca Orășenească, Școala Gimnazială și Liceul Tehnologic, laboratoarele literare din licee, „intersecțiile” literare, lecturile în faruri de motocicletă, realizate în colaborare cu Timișoara Bikers, text concerto-ul Nightlosers fac parte din evenimentele LitVest 2019.

Invitații din acest an sunt: Anna Blasiak (Marea Britanie), Antoine Cassar (Malta), Alex Ciorogar (RO), Magda Cârneci (RO), Gabriela Mocan (RO), Traian Dorgoșan (1935-2017, RO), Nurduran Duman (Turcia), Alla Gorbunova (Rusia), Gerður Kristný (Islanda), Borco Ilin (RO), Traian Pop Traian (Germania, RO), Daniela Rațiu (RO), Luis Eduardo Rendón (Columbia), Andrei Ujică (RO), Tea Tulić (Croația), Indrė Valantinaitė (Lituania), Radu Vancu (RO), Gelu Vlașin (Spania, RO), Stephen Watts (Marea Britanie), Lian Yang (China).

Se fac angajari la Asociatia Timisoara 2021 – Capitala Europeana a Culturii. Lista cu posturile scoase la concurs

TIMISOARA. Asociatia Timisoara 2021 – Capitala Europeana a Culturii scoate la concurs sase posturi, iar cei care doresc sa isi depuna CV-urile o pot face pana la finalul acestei luni.

Primul post scos la concurs este cel de manager de proiect, pentru care se poate aplica pana in 30 septembrie, la ora 18. Interviurile vor avea loc intre 7 si 9 octombrie. Mai multe detalii puteti gasi AICI.

Asociatia cauta de asemenea un manager de programe, pentru care CV-urile pot fi depuse pana in 26 septembrie, urmand ca interviu sa fie programat pe 30 septembrie. Detalii despre ce presupune aceasta pozitie puteti casi AICI.

Un alt post scos la concurs este cel de asistent de productie. Termenul limita pentru depunerea CV-urilor este 29 septembrie, dupa care in 30 se va face o selectie a candidatilor, iar interviurile vor fi programate in perioada 7-10 octombrie. Detalii despre acest post puteti gasi AICI.

Pentru postul de responsabil cu raportarile financiare, scos si el la concurs, CV-urile se pot depune pana in 29 septembrie, iar interviurile vor avea loc in perioada 7-10 octombrie. Mai multe detalii puteti vedea AICI.

Ultimele doua posturi scoase la concurs sunt cele de ofiter de proiecte, pentru care data limita a depunerii CV-urilor este tot 29 septembrie, iar candidatii sunt asteptati la interviuri in intervalul 7-10 octombrie. Detalii despre ce presupune munca pe aceste posturi puteti vedea AICI.

Link-uri utile

Ne găsești și aici:

Contact

Adresa: Bd. V. Pârvan 4, Timişoara 300223, Timiş, România
Locație: 
Parter (clădirea rectoratului)
Tel:
 +40(0)256.592.303
E-mail: 
verde@e-uvt.ro

Copyright © 2018 verdeMI – Departamentul de Comunicare, Identitate și Imagine Instituțională