Revista presei

20 decembrie 2018

Prima lucrare din colecția „De-a dreptul” este lansată la Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara

Miercuri, 19 decembrie 2018, va avea loc o lansare de carte care coincide cu debutul unei colecţii de specialitate la Editura Universităţii de Vest din Timișoara, dedicată cărţilor care îşi propun să deschidă dreptul către alte discipline şi către publicul ne-specialist sau în formare, colecţie care va purta numele „De-a dreptul”.

Timiș: 15 școli, care nu au în continuare curent, apă sau căldură, rămân închise și joi

Un număr de 15 unități de învățământ din județul Timiș vor fi închise joi, pentru că nu sunt alimentate cu energie electrică, nu au apă potabilă sau căldură, în urma ninsorii abundente de la sfârșitul săptămânii trecute, transmite Mediafax.

Produse create de elevi, expuse în Târgul de Crăciun organizat într-o școală din Timișoara

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 30 din Timișoara își vor lua rămas bun, înainte de vacanță, într-o atmosferă de sărbătoare. Astăzi, în data de 20 decembrie, pe holurile și în sălile de la parterul școlii situate în zona Soarelui din Timișoara va fi organizat Târgul de Crăciun.

Conducerea UAIC neagă că ar fi primit o scrisoare deschisă privind revocarea lui Tudorel Toader din funcţia de rector

Conducerea Universităţii Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iaşi neagă că ar fi primit o scrisoare deschisă prin intermediul căreia mai mulţi profesori ai instituţiei de învăţământ superior solicită revocarea din funcţia de rector a lui Tudorel Toader, autosuspendat din funcţie în perioada mandatului de ministru al Justiţiei. “Nu am primit niciun fel de adresă. Nu ştiu despre ce este vorba”, a declarat ordonatorul de credite al Universităţii Alexandru Ioan Cuza, Mihaela Onofrei.

Anamaria Nicola (35 de ani), numită decan al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București

Anamaria Nicola, lector universitar la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (FJSC), a fost validată miercuri, de Senatul Universității din București, în funcția de decan al FJSC. Informația a fost confirmată, pentru HotNews.ro, de Anamaria Nicola.

Preşedintele Iohannis a promulgat legile privind desfiinţarea a trei universităţi şi a Institutului Teologic Romano-Catolic din Bucureşti

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, pe 19 decembrie, decretele pentru promulgarea legilor privind desfiinţarea Universităţii Financiar-Bancare din municipiul Bucureşti, Universităţii “George Bariţiu” din Braşov, a Universităţii “Mihai Eminescu” din municipiul Timişoara şi a Institutului Teologic Romano-Catolic din Bucureşti.

Link-uri utile

Ne găsești și aici:

Contact

Adresa: Bd. V. Pârvan 4, Timişoara 300223, Timiş, România
Locație: 
Parter (clădirea rectoratului)
Tel:
 +40(0)256.592.303
E-mail: 
verde@e-uvt.ro

Copyright © 2018 verdeMI – Departamentul de Comunicare, Identitate și Imagine Instituțională