Revista presei

19 decembrie 2018

Exemplu civic din partea studenților timișoreni. Tinerii au ieșit pe Bd. Pârvan la deszăpezit trotuarele

Membrii Organizației Studenților din Universitatea de Vest Timișoara au luat lopețile în mână și au ieșit pe bulevardul Vasile Pârvan. Ei s-au pus să curețe trotuarele de pe artera destul de circulată a orașului, folosind în acest scop și mai mulți saci de sare.

Studentă la Politehnică, câștigătoare a bursei John Scott, în valore de aproape 500 de euro

Laura Borghesi, studentă în anul III la Facultatea de Construcții a Universității Politehnica Timișoara – secția Inginerie Civilă cu predare în limba engleză – este câștigătoarea din acest an a premiului oferit de Fundația John Scott. 

Lista școlilor din Timiș care vor fi închise și miercuri. Nu au curent, apă și căldură!

Luni și marți au fost închise toate școlile din Timiș în urma ninsorii abundente de zilele trecute. La unele dintre școli accesul era dificil, drumurile greu practicabile pentru navetiști, iar unele nu aveau curent sau căldură. Miercuri, majoritatea elevilor merg din nou la școală, dar unele unități de învățământ din Timiș rămân închise. Este vorba despre cele care încă nu au curent, apă, căldură… Astfel, 29 de școli vor fi închise miercuri.

Amendă pentru cantina Universității din Bucureşti. 101 kilograme de carne au fost confiscate

Cantina Universității din București are probleme sanitare, anunţă Direcția pentru Siguranța Alimentelor, precizând că unitatea de învăţământ a fost amendată, iar 101 kilograme de carne de pui au fost confiscate, potrivit Mediafax. Universitatea spune că nu a pus în pericol viaţa studenţilor şi că în această cantină mânâncă şi rectorul, dar şi prorectorul universităţii. 

Stagii de practică naţională şi în străinătate pentru 250 de studenţi de la Universitatea Dunărea de Jos

Un număr de 250 de studenţi de la Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi vor beneficia de stagii de practică naţionale şi în străinătate, în urma unui proiect lansat marţi la instituţia de învăţământ superior.

Sindicatul Tinerilor Profesori din România protestează, miercuri, la sediul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti

Sindicatul Tinerilor Profesori din România (STPR) organizează, miercuri, la sediul Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) un protest faţă de violenţa, tratamentele degradante şi discriminatorii, ilegalităţile şi impostura din şcolile bucureştene, transmite Agerpres.

Link-uri utile

Ne găsești și aici:

Contact

Adresa: Bd. V. Pârvan 4, Timişoara 300223, Timiş, România
Locație: 
Parter (clădirea rectoratului)
Tel:
 +40(0)256.592.303
E-mail: 
verde@e-uvt.ro

Copyright © 2018 verdeMI – Departamentul de Comunicare, Identitate și Imagine Instituțională