Revista presei

13 noiembrie 2018

Concurs pentru liceeni la UVT

Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara organizează, în perioada 13-14 decembrie, faza finală a celei de-a doua ediții a Concursului „Argument” de dezbateri pentru liceeni – Provocări ale dreptului în secolul XXI. Competiția se adresează elevilor de liceu care doresc să-și dezvolte abilitățile de argumentare, dezbatere și vorbire în public, într-un format organizat potrivit regulilor generale ale concursurilor de pledoarii.

Liceenii, invitați de Facultatea de Drept Timișoara să dezbată Provocările secolului XXI

În aceste zile, la Universitatea de Vest Timișoara, are loc etapa finală a celei de-a doua ediții a Concursului „Argument” de dezbateri pentru liceeni – Provocări ale dreptului în secolul XXI. Competiția se adresează elevilor de liceu care doresc să-și dezvolte abilitățile de argumentare, dezbatere și vorbire în public, într-un format organizat potrivit regulilor generale ale concursurilor de pledoarii.

CoSpiRom la UVT: Romii din trei țări Grecia, România și Italia cu un singur obiectiv

Universitatea de Vest din Timișoara, prin Centrul de Cercetare-Actiune privind Discriminarea și Incluziunea Socială, organizează conferința de lansare a proiectului Common Spaces for Integration of Roma – CoSpIRom, finanțat de Comisia Europeană și se defășoară în 3 state membre UE: Grecia, România și Italia.

Studenti UBB premiati pentru ca au tradus peste 500 de pagini biografice Wikipedia

Facultatea de Istorie și Filosofie din cadrul Universității Babeș-Bolyai, în colaborare cuWikimedia România, organizează joi, 13 decembrie 2018, începând de la ora 14.00, premierea participanților la concursul de creare de conținut digital „Realizarea biografiilor online ale delegaților la Marea Adunare Națională de la Alba Iulia”.

Preşedintele Universităţii Vasile Goldiş, profesorul Aurel Ardelean, a fost dus cu elicopterul la Spitalul Fundeni, în Bucureşti

Prof.univ.dr. Aurel Ardelean a fost internat la secţia de Hematologie a Institutului Clinic Fundeni. Tot ce se ştie oficial deocamdată este că preşedintele Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” se află sub supravegherea doctorului Bogdan Ionescu.

RAZIE ÎN CĂMINELE DE STUDENȚI. Peste 1.500 de persoane legitimate, un tânăr s-a ales cu dosar penal

Peste 1.500 de studenți români și circa 50 de studenți străini au fost legitimați cu ocazia unei ample acțiuni a polițiștilor în Complexul Studențesc Mărăști.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 11 decembrie, în intervalul orar 06:00-08:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul de Politie pentru Centrul Universitar, au organizat şi desfășurat o acţiune în Complexul Studentesc Mărăști.

Link-uri utile

Ne găsești și aici:

Contact

Adresa: Bd. V. Pârvan 4, Timişoara 300223, Timiş, România
Locație: 
Parter (clădirea rectoratului)
Tel:
 +40(0)256.592.303
E-mail: 
verde@e-uvt.ro

Copyright © 2018 verdeMI – Departamentul de Comunicare, Identitate și Imagine Instituțională