Revista presei

11 decembrie 2018

Student Eminent laTimișoara

Asociația „Orizonturi Universitare”, împreună cu Consiliul Local al Municipiului Timișoara și cu Filiala Timișoara a Academiei Române,  organizează festivitatea anuală de premiere a studenților și cercetătorilor eminenți din centrul universitar Timișoara. Manifestarea  Student Eminent 2018 va avea loc marți, 18 decembrie, la ora 19, în Amfiteatrul „Alexandru Rogojan”, clădirea „Electro” a Universității Politehnica.

Ești elev? Ce ai vrea să faci în zilele dedicate Școlii Altfel? Chestionar online marca CJE TM

Reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor Timiș (CJE TM) au lansat un chestionar online prin care vor să știe ce părere au elevii despre săptămâna „Școala altfel” – acele zile din timpul anului școlar când au loc tot felul de activități pentru elevi, de la excursii în diverse locuri până la vizite la firme sau la pompieri, ori chiar derularea unor activități ecologice și educative. Voi ce ați vrea să faceți în cele cinci zile de Școala altfel?

Argint la Olimpiada Internațională de Științe pentru Juniori din Botswana pentru un elev din Timișoara

Vlad Oros a obținut medalia de argint la Olimpiada Internațională de Științe pentru Juniori din Botswana. Vlad este elev în clasa a opta la Școala nr. 24 din Timișoara și s-a calificat pe primul loc în lotul României la Olimpiada Internațională de Științe pentru Juniori.

Rectorul Universităţii din Craiova a devenit Doctor Honoris Causa al Universităţii de Stat din Tiraspol

Rectorul Universităţii din Craiova, Cezar Spînu, a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii de Stat din Tiraspol (cu sediul în Chişinău), cu prilejul manifestărilor dedicate Centenarului.

Demisii în cadrul CNATDCU din cauza standardelor minime de acordare a titlului de doctor

Președintele, vicepreședintelui și şapte membri ai Comisiei de Biologie și Biochimie din cadrul CNATDCU au demisionat, anunţă Asociaţia Ad Astra, asociaţia cercetătorilor. Oamenii de ştiinţă cer MEN să reformuleze “de urgenţă” standardele minime de acordare a titlului de doctor, potrivit unui comunicat al Asociaţiei Ad Astra, postat pe site-ul instituției.

Primul concurs național Edu Minecraft și-a desemnat câștigătorii

Prima ediție a Concursului Național Minecraft pentru Educație (Edu Minecraft) a provocat 89 de echipe de elevi de gimnaziu și liceu din toată țara să conceapă structura exterioară și interioară a cetății Alba Carolina, din Alba Iulia.

Link-uri utile

Ne găsești și aici:

Contact

Adresa: Bd. V. Pârvan 4, Timişoara 300223, Timiş, România
Locație: 
Parter (clădirea rectoratului)
Tel:
 +40(0)256.592.303
E-mail: 
verde@e-uvt.ro

Copyright © 2018 verdeMI – Departamentul de Comunicare, Identitate și Imagine Instituțională